Om Bill Stenberg

Du som har öppnat denna hemsida har förmånen att få lyssna på en av Sveriges största gudsmän genom tiderna. Många människor har blivit enormt hjälpta och uppmuntrade av Bills drygt 30-åriga tjänst som evangelist, pastor och profet. Genom sina många gudstjänster och i själavård, främst i Sverige och Norge, förmedlade han framförallt medmänsklighet och kärlek samt många helanden, under och tecken, som på Jesu tid, vilket vårt land verkligen behöver.

Bill var en fri fågel som sökte människors bästa och inget annat. Han var en sökare som fann att Jesus är sanningen. På ett härligt sätt, som inte lämnade någon oberörd, fick han förmedla Jesu evangelium så att folk förstod och gladdes. Tyvärr har han fått lämna oss alldeles för tidigt och gått hem till sin himmelske Fader. Hoppas att vi kan fylla lite av hans tomrum. 

På denna hemsida har vi nu samlat mycket av Bills förkunnelse och undervisning och vi hoppas att den kan lyfta och berika din själs längtan efter högre värden och ett evigt liv genom Jesus Kristus. 

För att lyssna på Bills predikningar klickar du i menyn eller här


Skapa din hemsida gratis!